Ostiga vitlöksbröd på Levain - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Hvidløgsbrød med ost på Levain

Nemme og lækre hvidløgsbrød af Levain, der er til overs. Spis dem, som de er sammen med en lækker tomatsalsa eller brug dem som tilbehør til måltidet – uanset hvad, vil du ikke blive skuffet.


Ingredienser

Du skal bruge (12 stk. hvidløgsbrød)
  • 4 skiver Levain
  • ca. 100 g stuetempereret smør
  • 2 fed hvidløg
  • ca. 100 g revet mozzarella
  • Frisk persille
  • Salt og peber efter smag

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Bland smør, presset hvidløg, persille, salt og peber i en skål.
  3. Skær brødskiverne i tre stykker hver. Læg brødet på et stykke bagepapir på en bageplade.
  4. Smør hvidløgssmør på.
  5. Drys rigeligt med revet mozzarella på.
  6. Sæt brødet i ovnen i ca. 10-15 minutter, indtil osten er smeltet og har fået en gylden overflade.
  7. Tag brødet ud og drys eventuelt resten af persillen på.