Brödomelett på Lantgoda, rökt skinka och grönsaker - Recept | Pågen
5 5 1 0 stemmer

Brødomelet på middelhavsbrød, røget skinke og grøntsager

Kombinationen af sandwich og omelet har længe været populær på sociale medier og vi forstår præcis hvorfor! Fantastisk lækkert og perfekt til brunch. Her i en variant med fullkornsrig Lantgoda, skinke og friske grøntsager.


Ingredienser

Du skal bruge (1 portion)
  • 2 skiver Middelhavsbrød
  • 4 stk. æg
  • Frisk persille eller purløg
  • Salt og peber efter smag
  • ca. 3 skiver røget skinke
  • En halv peberfrugt
  • Babyspinat (ca. 65g)
  • Nogle skiver ost

Tilberedning

Gør sådan her
  1. Start med at skære skinke og peberfrugt i små stykker. Steg sammen med spinaten i en stegepande, til det er blevet blødt.
  2. Knæk æggene i en skål og pisk dem, tilsæt salt og peber samt hakket persille eller purløg og hæld det over i panden.
  3. Steg i et par minutter mere.
  4. Læg de to brødskiver på og tryk lidt på dem, så de suger blandingen op, vend dem derefter om.
  5. Lad omeletten stege, indtil den er fast, og vend derefter det hele om, så brødet vender nedad.
  6. Læg et par skiver ost oven på begge brødskiver.
  7. Fold derefter kanterne af omeletten, og læg den ene brødskive på den anden for at lave en sandwich.
  8. Steg til brødskiverne har fået en sprød overflade.

Server og nyd!